jueves, 24 de diciembre de 2009

baves al sol

L’essència de Baves al Sol és la d’una teatralitat desestructurada. Partint del concepte d’acció dramàtica, eix vertebrador de qualsevol obra o espectacle teatral, però, desmembrat. Llavors, paraula, espai, personatges i situacions son transformats en relats, habitacions, collages i fotografies, però mancats de la cohesió que els hi dona el temps. La qual cosa fa que resten com un cos teatral descompost.



1. Collages

On s’utilitza la unió de fotografies tretes de revistes i imatges tretes de llibres d’il·lustració infantil. Aquesta mescla pretén subratllar el grotesc en el temes tractats: el poder i la infantesa maltractada.


2. Habitacions

Un treball que versa sobre el món de la vellesa: la decadència física, la pèrdua de les facultats mentals, l’aïllament, l’amor i la mort.


3. Relats: les veus del desamor

La paraula està concebuda amb diversos accents. A vegades pot ser la veu d’un personatge,altres una senzilla didascàlia i en altres, un argument.


4. Fotografies

Una sèrie de quatre fotografies, anomenada La conferenciant, i que van ser fetes a un geriàtric de Caracas, Veneçuela, l’any 1991.

No hay comentarios:

Publicar un comentario